4 Kasım 2022 Cuma

Biorezonans ile Sigara Bırakma

 


 

Sigara içmek tüm dünyada büyük bir endişe kaynağıdır. Bu yasal uyuşturucu, Amerika Birleşik Devletleri'nde önde gelen ölüm nedenlerinden biridir ve Birleşik Krallık'ta her yıl yaklaşık 100.000 ölüme neden olur. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri , Amerika Birleşik Devletleri'nde her yıl 480.000'den fazla sigara içen kişinin bu alışkanlık nedeniyle öldüğünü tahmin ediyor. Ayrıca, her yıl 41.000'den fazla insanın ikinci el dumana maruz kalması nedeniyle öldüğünü tahmin ediyorlar.

Amerikan nüfusunun %16,8'inin sigara içtiği ve Büyük Britanya'daki insanların %19'unun sigara içtiği rakamlar, sigara içmenin çok sayıda insan üzerindeki olumsuz etkilerini durdurmak için bir tür önlem alınması gerektiğine dair kanıt sağlıyor. Sigara ve Sağlık Raporlarına İlişkin Eylem sigara içenlerin %66'sının, çoğu ülkede 18 olan yasal sigara içme yaşına gelmeden önce sigara içmeye başladığı yönündedir.

Biorezonans Tedavisi

Biorezonans tedavisi, birkaç yıldır etkili bir alternatif sigara karşıtı tedavi seçeneği olarak kullanılmaktadır. Terapi, vücuttaki hücrelerden, organlardan ve dokulardan gelen spesifik salınımları kaydeder. Bu prosedür daha sonra sigara içmenin vücutta neden olduğu rahatsız edici elektromanyetik kalıpları tanımlar. Bu kalıplar belirlendikten sonra salınımlar cihaz tarafından bir şifa terapisi formuna dönüştürülür ve ardından hastanın vücuduna geri gönderilir.

Sonuç, nikotin de dahil olmak üzere sigara içmenin vücutta neden olduğu tüm zararlı toksinlerden tam bir detoksifikasyondur. Bu tedavi seçeneği ile nikotin sistemden atılır ve ileride nikotin isteği giderilir. Bu sayede biorezonans ile sigara bırakma mümkündür. Sigaranın atılabildiği gibi biorezonans ile alerji tedavisi de mümkündür, insanın rahatsız olduğu toksinler vücuttan atılarak alerjiye karşı uyarı sağlayan bir hücre kalmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...