1 Kasım 2022 Salı

Biorezonans Faydaları Nedir?

 


 

Her şeyden önce, Biorezonans tedavisi non-invazivdir. Biorezonans diğer bazı tedavilerin aksine vücuda zarar vermez, vücuda kötü bir şey sokmaz ve tamamen doğaldır. Ayrıca endişelenecek hiçbir yan etkisi yoktur - diğer daha invaziv tedavilerde yaşanabilecek herhangi bir rahatsızlık yoktur. Enerjisi düşük olanlar için ek enerji sağlamaya yardımcı olabilir ve dolaşımlarını ve hatta ruh hallerini ve tutumlarını iyileştirmeye yardımcı olabilir. Hatta bazıları bunun ilaçlara olan ihtiyaçlarını azalttığını bile bulmuşlardır - tedaviden sonra artık belirli ilaçları alma ihtiyacı hissetmezler.

Bunun sayesinde biorezonans ile psikiyatrik hastaların tedavisi sağlanarak aynı zamanda enerji sağladığı için performans attırma gibi özellikleri de vardır.

 

Kan Kanseri ve Biorezonans

Kanser metastazı meydana geldiğinde, kanser hücreleri vücudun herhangi bir bölgesine yayılabilir ve ikincil tümörlerin büyümesine neden olabilir. Bu nedenle, özellikle uzak metastaz vakalarında kanser metastazını teşhis etmek ve tedavi etmek genellikle çok zordur. Bununla birlikte, tıp uzmanları, belirli kanser türlerinin metastaz meydana geldiğinde en yaygın olarak nereye yayıldığını belirleyebilmiştir.

Bazı kayıtlı doktorlar, hastalarının biorezonans tedavisi kullanmasına yardımcı olmak için onkologlarla birlikte çalışmıştır . Spesifik kemoterapinin enerjik bilgilerinin şoku azaltmak için enjeksiyondan önce verilmesinin etkileri üzerine araştırmalar yapılmaktadır. Kemoterapinin işini yapmasına izin verildikten sonra, vücudun toksinleri dışarı atmasına yardımcı olmak için hastaya destek verilebilir. Bazı durumlarda hasta tümör numuneleri, ameliyattan sonra ve birkaç yıl sonra rezonansın tespit edilip edilmediğini kontrol etmek için tutulmuştur. Kan Kanseri ve Biorezonans yöntemiyle bu şekilde engellenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...