31 Ağustos 2022 Çarşamba

Kulak Temizleme Fiyatı

 


Kulak çevreyle etkileşimde olan organların başında yer alır. Açıkta olmasından dolayı kulak içi temizlenmezse zaman içinde kirlenir ve bu kirlerde kulakta duyma kaybına kadar neden olabilir. Kulakların temizliği düzenli olarak banyo sonrasında yapılabilir. Hatta kulaktaki kir yalnızca çevresel etkenlerden dolayı değil aynı zamanda vücudun kendisi tarafından da oluşabilir. Kulak temizliğini kendiniz yapmanız halinde yetersiz olabilir, böyle bir durumda bir KKB doktoruna başvurmak yerinde bir tercih olacaktır. Doktor kulak temizleme işlemini uygun ortamda yaparak kulak içerisinde birikmiş olan kirlerin çıkarılmasını sağlayacaktır. Kulak temizleme fiyatı gittiğiniz muayenehaneye göre değişiklik gösterse de 150 TL’den başlayarak yukarı doğru çıkabilir. Halk arasında kulak kiri diye bilinen şey aslında tıpta buşon olarak ifade edilir ve dış kulak yolunda bulunan seruman kirlerin ve bakterilerin kulak içerisine girmesini engellemek için salgı meydana getirir ve bu da burada kirlerin birikmesinden olur.

Pi Sayısı Nedir?

Pi sayısı nedir? Diye merak edenlere şu şekilde belirtebiliriz. 3.14159... diye başladıktan sonra, durmadan devam eden bir sayı ve matematiksel sabittir. Pi sayısının kullanılması gereken bazı yerler vardır. Mesela gündelik hayata uyarlayacak olursak, pi sayısını kullanmadan silindir şeklindeki bir su tankında size kaç günlük su kaldığını tam olarak bilmeniz imkânsızdır. Daha profesyonel olarak ise açısal hız ve frekans dalga boyu gibi mühendislik hesaplamalarda yine pi sayısına ihtiyaç vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...