29 Ağustos 2022 Pazartesi

Aşık Etme Büyüsü

 


Büyüler, insanların eski çağlardan beri gücünün yetmediği zamanlarda başvurduğu yöntemlerin başında gelir. Büyülerin tarihi o kadar eskiye dayanır ki, Hristiyanlıkta da Hemeros’un döneminde de büyüler kullanılmıştır.

Bu yöntemlerin kullanım amaçları aslında çok değişkendir. Kimi zaman intikam için kimi zaman daha çok bereket elde etmek için büyüler kullanılır. Ancak en çok kullanılan büyü türü, aşk için olanlardır.

Eski sevgilisini geri getirmek isteyenler, platonik aşkı ile kavuşmak isteyenler sıklıkla aşık etme büyüsü kullanma yoluna başvururlar. Bu büyülerin başarı oranı ise kesinlikle yapan kişiye bağlıdır. Yapan kişinin alanında uzman bir medyum olması, büyünün başarı oranını da yine artıracaktır.

Aşık Etme Büyüsü Nasıl Yapılır?

Büyülerin başarı oranı her ne kadar yapan kişiye bağlı olsa da büyü yaptıran kişinin de birtakım sorumlulukları bulunmaktadır. Örneğin ritüelin gerçekleşmesi için doğru eşyalar toplanmalı, ritüel sonunda yapılacak olan işlemlerin başarı ile sonuçlanacağına güvenilmelidir. Aksi durumda, inanç yetersizliği başarısızlığa sebebiyet verebilir.

Aşık etme büyüsü, yapan kişinin kullanacağı yönteme göre değişebilir. Örneğin akla gelen ilk yöntem, dualar okunmasıdır. Bunun için iki tarafın da malzemelerine ihtiyaç yoktur.

Ancak eşya temelli büyülerde, aşık olması istenen kişiye ait eşyalar; saç telleri, tokalar ya da kıyafetler gerekebilir. Bu eşyaları temin etmek, platonik aşıklar için gerçekten de zorlu bir durumdur. Bu nedenle eski sevgililere önerilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...