15 Şubat 2023 Çarşamba

HGS Bakiye İşlemleri

 


HGS bakiyenizi kontrol etmek için HGS'nin mobil uygulamasını kullanmaktır. Bu uygulama sayesinde hesabınızı yönetebilir ve HGS yükleme ile bakiyenizi kontrol edebilirsiniz.

HGS bakiyenizi öğrenmek için bir diğer yöntem de SMS göndermektir. HGS'ye kayıtlı olan telefon numaranızdan "HGS BAKIYE" yazıp aracın plaka numarasını ekleyerek 5664'e SMS gönderebilirsiniz. Bu yöntemle bakiyenizi öğrenmek için herhangi bir internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur.

HGS bakiyenizi öğrenmek için son yöntem ise müşteri hizmetlerini aramaktır. HGS müşteri hizmetleri numarası olan 444 1 447'yi arayarak bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

HGS bakiye öğrenme konusunda kullanabileceğiniz yöntemler bunlardan ibarettir. HGS bakiye sorgulama işlemi, hesabınızın durumunu kontrol etmeniz ve gerekli yükleme işlemlerini yapmanız için oldukça önemlidir. Unutmayın, yeterli bakiyeye sahip olmadan yola çıkmak, cezai işlemle karşılaşmanıza neden olabilir.

HGS Kaçak Geçiş

HGS kaçak geçiş, geçiş yapılması gereken bir noktada aracın HGS etiketi veya OGS cihazı ile geçiş yapmamasıdır. Bu durumda araç sahibi veya kullanıcısı, ücreti ödemeden geçiş yapmış olur ve bu durum kaçak geçiş olarak adlandırılır. HGS kaçak geçişlerinde, kaçak geçilen her geçiş için bir ceza uygulanmaktadır. Ceza miktarı, kaçak geçiş yapılan yolun sınıfına, araç tipine, geçiş noktasına ve geçiş tarihine göre değişebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...