24 Kasım 2022 Perşembe

Banyo Eşyası Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

 


Banyo mobilyalarını seçmeden önce, ilk önce düşünmeniz gereken birkaç şey var. Kullanılabilir alanı doğru bir şekilde ölçmeniz ve ölçümlerinizi iki kez kontrol etmeniz gerekecek, çünkü isteyeceğiniz son şey, yeni ünitenizi teslim alıp sığmayacağını bulmaktır! Banyonuz dağınıklıkla doluysa, artık kullanmadığınız her şeyden kurtulmak ve kurtulmak mantıklıdır. Sadece ihtiyacınız olanı banyoda tutmak, en uygun saklama çözümünü seçmenize yardımcı olacaktır.

Banyonuza yakışacak bir tarza da karar vermeniz gerekecek. Modern bir düzeniniz varsa, temiz hatlara ve parlak kaplamaya sahip banyo mobilyalarını tercih edin. Geleneksel banyolar için, çekicilik ve karakter katmak için kapılarda bazı ayrıntılar bulunan ve doğal kaplamalı bir birim seçin.

Gereksinimlerinizi karşılayan yüksek kaliteli mobilyalar satın almak, yeni banyonuzun önemli bir parçasıdır ve anlamsız bir dolu jargonla karşılaştığınızda ne alacağınıza karar vermenin zor olabileceğini anlıyoruz. İşleri daha net hale getirmek için, yeni banyo mobilyaları için alışveriş yaparken karşılaşabileceğiniz bazı kelimeler ve deyimler.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yavaş kapanır kapaklar ve çekmeceler çarparak kapanmayacak şekilde tasarlanmıştır, bunun olmasını önlemek için yavaşça kapanır.

Bir makyaj ünitesi, bir lavabo ve depolamayı tek bir kullanışlı ünitede birleştirir. Ünite zemine veya duvara monte edilebilir ve çekmeceli veya kapılı olabilir.

Duşakabin, eviye, duş seti duvara dayalı klozet ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmış banyo mobilyasıdır. Birim sarnıcı ve onu gözden gizleyen boruları barındırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...