5 Ekim 2022 Çarşamba

Haber Kaldırma Hizmeti

 


İnternet üzerinde paylaşılan tüm bilgiler silinmemek üzere kalıcı olarak saklanır. Bu bilgiler sadece profesyonel kişiler tarafından silinirken görüntünün hassaslığına göre aciliyet gerektirir. İnsanlar bazen kendileri ya da firmaları hakkında internette yer alan haberlerden, videolardan, şikayet veya yorumlardan rahatsız olabilirler. Bunun içinde öncelikli olarak bu alanda deneyimli olan kişiler ya da firmalardan destek almak gerekir. Haber kaldırma konusunda firmamız bu zamana kadar birçok kişiye hizmet sağlamış ve arama motoru üzerinde bulunan haberlerin kaldırılmasını sağlamıştır. Haberin doğru ya da yanlış olmasının herhangi bir önemi yoktur. Mesele bu haberin sizin kişilik ya da firmanızın haklarına zarar veriyor olması yeterli olacaktır.

Fotoğraf Kaldırma

Biz profesyonel destek verirken yalnızca haberler değil aynı zamanda fotoğraf kaldırma konusunda da hızlı hizmet sağlayabiliriz. İstemeden paylaştığınız ya da sonradan vazgeçtiğiniz için kaldırmak istediğiniz bir fotoğrafı nasıl kaldırmanız gerektiğini bilmiyorsanız biz bu konuda size gerekli hizmet desteğini en hızlı şekilde sağlayabiliriz. Yapacağımız işlem sonrasında internette sizin hakkınızda çıkmış olan her türlü haberi en hızlı şekilde kaldırabiliriz. Haber kaldırma işi kolay değildir. Bu işi profesyonelce yapmak hızlı çözüm elde edilebilmesini sağlayacaktır. Özellikle hakkınızda ya da firmanız hakkında çıkan olumsuz bir haberin size maddi ve manevi kayıp yaşatacağı göz önünde bulundurulduğunda en hızlı şekilde kaldırılması büyük önem arz edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...