4 Ağustos 2022 Perşembe

Emlakçı Programı

 


Günümüzde neredeyse teknoloji ve internet entegrasyonu gerçekleştirmemiş hiçbir sektör olmadığını söyleyebiliriz. Her ne kadar fiziksel dünyada devam eden bir sektör olsa da gayrimenkul alanında da durum pek farklı değil. Öyle ki, artık pek çok emlak ofisinde çalışmaları düzgün şekilde raporlamak, kayıt altında tutmak ve gerektiğinde kullanmak gerekiyor. Bunun içinse fiziksel arşivlemelerin yerine öncelikli olarak dijital depolama alanları tercih ediliyor. Durum böyle olunca gayrimenkulleri metrekare, bölge ve tarih gibi farklı parametrelere göre filtreleyerek bulmak kolaylaşıyor. Bu nedenle işini iyi yapabilen, yeterli veritabanı kapasitesi sunan ve iyi kurgulanmış emlakçı programı seçenekleri daha fazla öne çıkmaya başlıyor.

 

Peki temelinde eksiksiz bir hizmet vermek için tasarlanan bu programlar hangi konularda özelleşiyor?

Emlakçı Programı Özellikleri

Emlak sektöründe üç farklı taraf bulunur: Bunlar satıcı, alıcı ve emlakçı, yani gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren kişidir. Burada unutulmaması gereken ise bir emlakçının her zaman müşteri kriterlerine göre hareket etmesi ve ihtiyaç duyulan güven ortamını sunmaya özen göstermesidir. Alıcı ile satıcı arasındaki dengeyi kurarak tarafları anlaşma masasına oturtmak, gerekli resmi evrak takibini yapmak ve işlem kayıtlarını titizlikle düzenlemek de hizmet kalitesi açısından büyük önem arz eder.

 

Bütün bu süreçler birden fazla işlem ve takip gerektirdiğinden tek başına yürütmenin zaman aldığı ve zor olduğu kapsamlı bir hizmete dahildir. Herhangi bir şekilde arada aksaklıkların çıkma ihtimali varsa müşteri kaybetme riski de bulunur. Bu riski almak istemeyen emlakçıların en fazla ihtiyaç duyduğu araçlar arasında kullanım rahatlığı sunan emlakçı programları yer alır.

 

Yapılan işlemleri kayıt altında tutma, otomatik değerleme, ilan takibi ve müşteri-ilan eşleştirmesi gibi araçlara sahip olan Fizbot; verilen hizmeti bir üst seviyeye çıkarma konusundaki uzmanlığı ile tanınan bir yazılımdır. Sunduğu kullanışlı araçlar ile gerek sahada gerek ofis içi hizmetlerde profesyonelleşmenizi sağlayan bu benzersiz emlakçı programı ile her türlü gayrimenkul işlemini son derece hızlı adımlarla tamamlayabilirsiniz. Elinizin altında güçlü ve etkili bir program bulundurmak, konuyla ilgili detaylı teknik bilgi ile destek almak için bize buradan ulaşabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...