30 Ocak 2022 Pazar

Dekorasyon ve Perde Seçimi

 

 

 


 

Dekorasyon denildiğinde aklımıza ilk gelen şey mobilyalardır. Eğer var olan mobilyalarınızı kullanarak bir yeniliğe gitmek istiyorsanız o zaman işe perdeden başlamanızda fayda vardır. Perde değişimi bir evin eşyalarının bütününü değiştirmekten çok daha maliyetsizdir. Ancak burada yapmanız gereken ise en son çıkan perde modellerini iyi incelemek olacaktır. Moda genel bir kavram olduğundan tıpkı kıyafetleriniz gibi perde de renkler ve şekiller sürekli bir değişkenlik içerisindedir. Bu yıl hoşunuza giden bir perde modelinin gelecek yıl ya da birkaç yıl sonra tekrardan kullanılabilir olması söz konusu değildir. Bunun için perde seçimi yaparken mutlaka kullanılan malzemeye işçiliğe ve bugünün modasına ağırlık vermeniz gerekir.

 

Koltuk Döşemesi

 

Perdelerin işin en kolay olan bölümü olduğunu söyledik. Ancak sizin perdelerinizle bir sorununuz yoksa o zaman mobilyalarınız da küçük birkaç dokunuşla işi tamamlayabilirsiniz. Örneğin var olan koltuk renklerini gündemdeki renklerle yenileyebilirsiniz. Yenilediğiniz koltuklarınız yeni almış gibi olurken evinizde de farklı bir dokunuş yaşamanın keyfini sürmüş olursunuz. Dekorasyon her zaman ciddiye alınması gereken bir konudur çünkü sevmeden aldığınız bir eşyayı kullanabilmeniz hem gönülsüz olmanızı sağlayacak hem de çok uzun süre durmasını engelleyecektir. Sürekli olarak koltuk takımı ya da perde değişimi yapamayacağınız içinde mutlaka yarını düşünerek hareket etmeniz ya da kendi zevkinize uygun seçimler yapmanız doğru olacaktır.

 

Mobilya ya da evin genel dekorasyonu olsun kafanızda herhangi bir model yoksa o zaman iyi bir araştırma yapmanız elinizi daha da kolaylaştıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...