29 Aralık 2021 Çarşamba

Türk Telekom Mobil Ödeme

 

Fatura ödemelerinizi nakit paraya çevirmek birçok insanın yapmış olduğu işlemlerdendir. Özellikle faturalı hat kullanan müşteriler yapmış oldukları ödemeleri nakit paraya çevirmek ve bu sayede de kullanmak istiyorlar.

Nakit Paraya Çevirme

Kullandığınız hat ne olursa olsun faturalı hat kullanıyorsanız bozum işlemleri yapabilir ve örneğin vodafone mobil ödeme gibi işlemlerin yanında bozum işlemlerini de güvendiğiniz bir kişiden ya da siteden yapmanız önerilir. Kullanılan her hattın ve tarifenin müşteriye özel özel ödeme limitleri vardır.

Hatta Göre Farklı Limitler

Kullandığınız faturalı hatta göre ödeme limitleriniz de değişiklik gösterecektir. Güvenilir bir kişiden ya da siteden yapmış olduğunuz bu bozum işlemleri sonucunda nakit ödemeler yapabilirsiniz. Ancak bunun için bilgileri vermeniz gerekir. Bunlar;

  • Bozum miktarını,
  • Hangi numara üzerinden işlem yapılacağı,
  • Ödemeyi alacağınız bankayı bildirmeniz gerekecektir.

Bunun sonucunda yapmış olduğunuz bozum işlemi ile hattınızın ve tarifenizin size özel fiyat listesine uygun olarak ödemeler alabilirsiniz.

Fiyat Listeleri

Yukarıda da değinildiği üzere yapılan ödemeler hatta göre değişiklik gösteriyor. Örneğin Vodafone için 143 TL bozum sonucunda 50 TL nakit alınıyorsa, Türk Telekom için bu yaklaşık 95 TL bozuma karşılık 50 TL nakit paraya denk gelir. Bu farklılığa uygun olarak siz de türk telekom mobil ödeme hizmetlerinden ya da Turcell, Vodafone gibi hatların fatura ödeme merkezleri üzerinden bu bozdurma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken size özel ödeme miktarlarından yararlanmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...