20 Ekim 2021 Çarşamba

Türk İfşa Videoları Telegram Üzerinden Paylaşılıyor

 


İfşa videolarını izlemeyi tercih eden kişiler bu videolara ulaşmanın çok kolay olmadığını biliyor. Türkiye’den yayın yapan güncel bir pornografik site olmadığından bu tarz videolara ulaşmak için tek adres sosyal medya platformları. Bu platformlarda da Türk ifşa videosu paylaşılıyorsa sayfa kısa süre içerisinde şikâyet ediliyor ve kapanıyor.

Sosyal medyanın da ifşa videolarında çaresiz kalması insanları yeni arayışlara itti. Telegram nedir sorusunun son dönemde sıklıkla sorulmasının sebeplerinden bir tanesi de ifşa videolarının artık bu platforma transfer olmuş olması. Telegram grupları üzerinden yapılan paylaşımlar ile birlikte ifşa videoları hızla yayılıyor ve insanlar tarafından çok kolay bir şekilde izlenebiliyor.

Telegram İle Her Gün Yeni Videolar

Sosyal medya profillerinden bir tanesini takip ediyorsanız bu profil üzerinden yapılan paylaşımları görüntülersiniz. Paylaşımlar düzenli olarak yapılsa dahi tek bir kişi tarafından yapıldığından günlük 1-2 video karşınıza çıkar. Ancak Telegram sohbet odalarında binlerce kişi yer aldığından bu insanlar gördükleri videoları grup üzerinden paylaşarak herkesin görmesini sağlayacaklardır.

Kullanıcılar Telegram linkleri ile birlikte gruplara katılım gösterirler. Hemen sonrasında istedikleri gibi mesajlaşma yetkileri olacaktır. Yapılan paylaşımlarda videolar net bir şekilde görülür ve istendiği zaman izlenebilir. Binlerce kişi tarafından paylaşımlar yapıldığı için videolar her zaman yeni ve güncel olacaktır. Gün içerisinde en az 8-9 adet yeni video ile karşılaşmanız ve bunun keyfini sürmeniz mümkün olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...