8 Ekim 2021 Cuma

İnfluencer Olmak İstiyorum Diyenlere Öneriler

 


İnfluencer olmak isteyen insanlar günümüzde oldukça fazladır. Bunun en büyük nedeni ise, hem eğlenip hem de ciddi miktarda paralar kazanabilme fırsatını insanlara vermesidir. Aynı zamanda işin popülerlik ile ilgisi de bulunmaktadır. İnsanlar hayran olduğu ve saygı duyduğu birisi olmak herkes ister. Buna bağlı olarak da İnfluencer olmak istiyorum diye arama yapanlar çok fazladır. Bunun için öncelikle kendinizi keşfetmeniz gerekmektedir. Yaratıcı birisiyim diyorsanız bu özelliğinizi kullanabilirsiniz. Ekran yüzünüzün olduğuna inanıyor ve kendinizi sempatik buluyorsanız da Youtube üzerinden video çekerek bu hedefinize ulaşmak için ilk adımınızı atmalısınız.

Hangi Konuda İçerik Üreteceğinizi İyi Seçmelisiniz

İnfluencer olmak için diğer İnfluencerleri elbette araştırmanız gereklidir; ama şu kişi şunu yapıyor ve şu kadar kişiye ulaşıyor diye siz de o işe balıklamasına atlamayın. İnfluencer marketing dünyasında önemli bir isim olmak istiyorsanız, yaptığınız iş de iyi olmanız gerekmektedir. Animasyon da iyisinizdir tarih belgeselleri çekebilirsiniz. Araştırmayı seviyorsunuzdur, uzaylılar yada daha farklı konuları işleyebilirsiniz. Bu konular tamamen size bağlıdır. İnfluencer marketing ajansı sonrasında sizlerle iletişime geçerek müşterilerinin reklamı için sizinle anlaşmak istediğinde de, bu iş için önemli bir hedefinize ulaşmış olursunuz. İnfluencer ajansı size nasıl bir teklif sunuyor? Elbette bu da önemli bir konudur. İnfluencer olmak için birçok farklı platform vardır ve hangisinde ilerleme kaydedeceğinizi de en başta belirlemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...