3 Ekim 2021 Pazar

Aşk Büyüsü

 

 

 


Aşk büyüsü nedir ? Fransa medyum internet sitelerinde gördüğümüz bu aşk büyüsünü sizler için araştırdık. Bu büyü genelde tek taraflı yaşanmakta olan aşklarda karşı tarafı kendimize aşık etmek için kullanılmaktadır. Bu sebeple yaşadığımız tek taraflı aşkta karşı taraftan beklediğimiz ilgiyi görmek için yaptırılan bir büyüdür. Acıların en büyüklerinden olan bu tek taraflı aşk için kullanılır. İnsanlar bu durum önüne geçmek karşı tarafın ilgisini çekmek için her yolu denemektir. Bunun önüne geçemedikleri zaman insanların büyüye başvurur. Bu büyü yaptırdıktan kısa bir süre etkisini göstermeye başlayan etkili bir büyüdür.

 

Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Bu büyüyü yapan birçok büyücü vardır. Tabi ki son zamanlarda insanların kötü niyetleri sonrasında birçok medyum şikayet edilmiştir. Bunun sebebi kendilerini medyum olarak tanıtan kişilerin aslında medyum olmamalarıdır. Bu büyü genelde iki kişinin de fotoğrafları sayesinde yapılmaktadır. Bu büyünün etki etme süresi en uzun 12 gün en kısa 4 gündür. Bu büyü en çok talep edilmekte olan büyüler arasında en üst sıralarda gelmektedir. Fransa Medyum sayfalarında bu büyüyü en iyi şekilde yapan medyumlar yer almaktadır. Bu büyüyü en iyi yapan kişilerin Fransız medyumlar olmasının bir diğer sebebi ise kullanılan malzemeler yurtdışından gelen ürünlerdir. Bu sebeple Türkiye şartlarında yapıldığında çok yüksek maliyetli hale gelir. Kendi başınıza çözüm bulamadığımız durumlarda bu büyüyü yaptırmak isteyebilirsiniz. Bütün bu durumları göz önünde bulundurarak güvenliğiniz medyumlara yaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...