3 Temmuz 2021 Cumartesi

Takım Koçluğu Eğitimi

 


Takım koçluğu eğitiminde içerikler aynı kalmasına karşın eğitim verilme sisteminde belli değişimlere imza atılmıştır. Geçmiş zamanlarda bu ya da benzer eğitimlerin tamamı yüz yüze olacak şekilde verilmiştir. Ancak artık gerek salgın şartlarından gerek insanların zamanının uyum sağlamamasından online eğitim devri başlamıştır. Online olacak şekilde ayarlanan eğitimlerde hafta içi ya da hafta sonu olmak üzere alternatif gün seçenekleri de sunulmaktadır.

Online eğitim sistemleri bazında bahsedilen olanaklar lider koçluğu açısından da geçerlilik arz etmektedir. Bahsedilen eğitimlerin temin edilebilmesi için farklı danışmanlık firmalarından destek temin edilmesi mümkündür. Burada kararın verilmesinde eğitimcilerin kalitesine ya da kendilerini geliştirme oranlarına bakılmalıdır. Ne yazık ki bazı kimseler profesyonel olmadıkları halde kendilerini öyle gibi gösterebilmektedir. Bu da danışman olarak eğitimlere katılanların hem zaman açısından hem de maddi açıdan bir kayıp yaşamalarına neden olmaktadır.

Bireysel Koçluk

Bireysel koçluk bazında da benzer şeyler söylenmektedir. İster yüz yüze ister online olarak bu tür danışmanlıkları da eğitimleri de temin etmek mümkündür. Danışan olmak eğitmen olmaktan daha basittir. Eğitmen olmak için eğitim almak isteyenlerin geçmişlerinde de benzer eğitimlerin alınmış olunması gerekmektedir. Doğrudan danışan olmak isteyenler için hiçbir şart bulunmamaktadır. Siz de sadece hangi firmadan ya da bireysen koçluk hizmeti alacağınıza karar vererek danışan olabilirsiniz. Üstelik bu tür hizmetlerde süre danışanlarca belirlenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...