10 Temmuz 2021 Cumartesi

Araç Yazılımı Ne Demek

 


Günümüzde üretilen araçlarda belli sistemler bulunmaktadır. Yazılımlar eski araçlarla yeni model olanların farklarının ilk görüldüğü alanlardan biridir. Artık araçların belli parçalarının dizayn ve kontrol edilmesinde belli yazılımlardan destek alınmaktadır. Araç yazılımı kontrollerinin aralıklarla yapılması ise yazılımlardan ileri gelebilecek olan sorunları engellemek içindir. Aynı şekilde araç yazılımları güncellenerek otomobillerin performanslarında maksimize sonuçlara erişim sağlanması mümkündür.

Chip Tuning

Chip tuning üst kısımda bahsedildiği üzere değerlendirilmesi mümkün olan yazılım uygulamalarından biridir. Çip ayarları olarak Türkçeleştirilmesi mümkün olan bu ayarlar sayesinde araçların beygir güçlerinde bir yükselme elde edilebilmektedir. Ayarlardan sonra beygir güçlerinin değişmesi motorların maksimum performansta kullanılmamasından ileri gelmektedir. Bu durum ise tamamen fabrikalarda kullanılan ayarlar ile alakalıdır. Araçlar fabrikalarda ortalama güç ile çalışacak şekilde programlanmaktadır. Sonradan ayarların profesyonellerce değiştirilmesinde ise herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Servislerde ya da benzer yazılım hizmetleri veren yerlerde Chip tuning hesaplama yaptırılabilmektedir. Hesaplamalar neticesinde araçların güncel performansları da performansların hangi seviyeye kadar yükselebileceği de ortaya çıkmış olacaktır. Ancak burada araç sahiplerinin işlemlerini fiyat bazında değerlendirmemeleri önerilmektedir. Yazılımın hatalı olması araçlarda daha ciddi sıkıntıların boy göstermesine yol açabilmektedir. Sorunsuz ve hızlı şekilde işlem görülebilmesi açısından işlerinde profesyonel olan merkezlerin kullanılması tavsiye edilmektedir. Siz de internet üzerinden özellikle kullanıcı yorumlarına göre değerlendirilen merkezler arasında hangisinin uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...