2 Mart 2021 Salı

Kocaeli İmplant Tedavisi

 


Kocaeli İmplant Tedavisi genellikle eksik dişin yerine vida şeklinde çene kemiğine yerleştirilen yapay diş köküdür. Çene kemiği titanyumu insan vücudunun bir parçası olarak gördüğünden, implant ağırlıklı olarak titanyumdan yapılmıştır. Lamine ile Yüksek doku uyumluluğu nedeniyle implantın başarı oranı çok yüksektir. Diş alanında çok yaygın bir kullanım bulmuştur; tek diş eksikliğinden dişsiz hastalara kadar geniş bir hasta kitlesine uygulanabilmektedir. Uygulama komşu dişlere herhangi bir müdahalede bulunulmadan gerçekleştirilebilir. Çiğneme hissi normale en yakın olanıdır ve diğer dişleri rahatsız etmeden tedavi etmek mümkündür implant içeren yöntemi, yaşadığımız yüzyıllarda en çok kullanılan tedavilerden biri haline getirmiştir.

İmplant Uygulaması Nasıl Yapılmaktadır

İmplant uygulaması genellikle iki aşamada gerçekleştirilir. Daha fazla ameliyat gerektirmeyen standart implant uygulamaları için ilk aşamada implantın yerleştirileceği bölgeye lokal anestezi uygulanır ve bölge uyuşturulduktan sonra diş etleri dikkatlice çıkarılır. Önceden belirlenen kemik kalınlığı ve yüksekliğine göre kemikteki pozisyon hazırlanarak implant içine yerleştirilir. İmplant uygulamasının ikinci aşamasında, implantın kemiğe ve uygulanan çene kemiğine entegre olması için bir süre bekledikten sonra kapatılan implantı açıp dişi taklit eden kısmı yerleştirerek onarım işlemlerine başlayın. İmplant ağızda kaldığı sürece implant tedavisi öncesinde diş etlerinin sağlıklı olması gerekir. İmplant ve kemiğin tam osseointegrasyonunu sağlamak için, iyileşme döneminin ilk 3-6 ayında implant üzerindeki yük en aza indirilmelidir. Sigara içmek, özellikle erken iyileşme döneminde enfeksiyon riskini artırır. Bunun için sigara içmek tavsiye edilmez. Gülüş tasarımı ile harika bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...