24 Şubat 2021 Çarşamba

Restoran Yazılımı İle Neler Yapılabilir

 


Dünyanın neresinde olursanız o an siparişlerinize, raporlarınıza ve kasanıza anında ulaşabilmeniz mümkündür. İşinizi takip ederken mekanda olmanızı gerektirmez. Cebinizden restoran yazılımı ile işletmeninizi yönetebilirsiniz. Her cihazda kolay çalışma ile tablet, bilgisayar, cep telefonu ve laptop üzerinden kullanılabilir adisyon yazıcılarınıza da fiş yazdırabilirsiniz. Restoran yazılımını kullanmak için yeni bir cihaz almanıza gerek kalmaz. Paranız cebinize kalır. Garsonun masanın başında onaylamış olduğu sipariş ile saniyeler içinde barda, mutfakta ve ocak başında olur. Yemekleriniz çok çabuk hazırlanmaktadır. Müşterilerinizi daha az bekletirsiniz. Hızlı not ekleme özelliği ile özel olarak açıklama kısmında bu durumdan da bahsedebilirsiniz.

Restoran Programı İle Neler Yapılabilir

Garsonlarınız için restoran programı ile sabit sipariş noktası yani dokunmatik tabletlerden müşteri siparişini anında ve hızlıca iletebilirsiniz. Alınan siparişler için sistemde kayıt altına alınarak mutfakta bulunan yazıcıdan otomatik şekilde ulaşabilirsiniz. Ve ana ekran görüntülemesini sağlayabilirsiniz. Alınan siparişler için açılan masalarda merkez kasa ekranı ile anlık takip edebilirsiniz. Masa ve garson bazında tüm hareket detayları anlık olarak izlenilmektedir. Masa hesaplarının garson restoran programı ile gerekse adisyon programı ile gerek merkez kasa ekranından gerçekleştirilir. Tüm satış ve siparişler için ürün satışları veya belirli gün grubuna göre belirli bölgelerde anlık veya istenilen tarih aralığında sunulabilir. İşletmenize ait olan bu cep programları sayesinde paket siparişlerin alınmasından itibaren paket sipariş raporlarına kadar bu süreci kolaylıkla sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...